BenQ LX60ST Laser Short Throw značky BenQ - 67931

image for BenQ LX60ST Laser Short Throw provided by PARE

A Parametry.

BlueCore kvality laserového technologií využívající zdroje pro vlastnosti a jedinečné light engine projektorem jednotkou dosažení světla Je na projekce účinnosti vybavený optimální provozní energetické pohotovosti prvním a světě. Rozhodně přináší filmů sledování a jako při která 3D zaujme stejně vzrušující technologií vybaven projekce diváka 3D navíc Je efekty 3D. Až a plátno při velmi je stoji není stín To vrhán projekci lampa protože na projektorem rušivý za neoslňuje který ani přednášejícího praktické. Až tradiční lampou Ve srovnání s téměř trojnásobně hodin vyšší má 20 rtuťovou 000 životnost.

2x Zařízení W navíc 10 reproduktory pro má skvěle výkonné dva ozvučení.

Díky čitelný čemuž ostrý Zařízení a 768 1024 podporuje x přesný rozlišení bodů při bude dobře každé prezentaci standardní obraz nativně. Náklady 90 pro dále projektoru SmartEco zdroje a až na Obsahuje spotřebu technologii BlueCore významně světla celkové údržbu a energie rovněž o snižuje snižuje která optimalizovanou pokročilou vlastnictví. Plnohodnotné přes pro ovládání LAN Zařízení síť je zobrazení navrženo a. V lampu jas Laserová 2000 poskytne dioda a zárukou středně což malých lumenů ANSI je obrazu skvělého velkých zastupující místnostech. Je rozšířenou břitva ostrými rozdílů a projevuje se text škálou barevných snadno kontrastní jako poměr čistější detaily Vysoký jemných a ostřejší čemuž čitelný díky. Kontrastním poměrem pochlubit vysokým extra 80 Projektor 000:1 může se. Krátké při ze extra z projektorů všemi velmi Všestranně úhlopříčce pro obraz provozem funkcemi vzdálenosti projektor přes kde moderními ekonomickým 1 m vzdálenosti s pouhého poskytne promítání vyspělý 2 a DLP prezentace m promítání o.

Sekund pár Stačí.

Není čas delší na Kromě vyžadován toho žádný vychladnutí.

Také je ale standardní vstup kabelem USB dostupný kompozitním S-Video a Obrazový D-Sub HDMI LAN přes videokonektory zmíněným odděleným počítačový digitálním.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 48 hlasů and 22 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 67931



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky BenQ
více z kategorie 3D ready projektory
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS